Buat duit dengan Apps je?

Jumaat, Ogos 09, 2019 1 Komen


Assalammualaikum dan hai para pembaca semua.

Hari ini aku nak cerita tentang cara mudah untuk dapatkan duit tanpa modal. Bagaimana caranya? Hanya guna applikasi CASHZINE. Jangan risaulah. Applikasi ni percuma je di sini Appstore dan Playstore.

Otak ni masih tak boleh proses. Rasa macam tak percayalah. Mana ada orang nak bagi duit macam tu je. Tengok lah gambar bawah ni mereka yang dah berjaya kumpul duit melalui CASHZINE.

Macam Mana nak guna Aplikasi CASHZINE ni?

Kalau nak dapat duit, korang kena baca seberapa banyak artikel dalam Aplikas CASHZINE. Tak pun korang scroll je. Dari korang scroll Facebook, Instagram, Twitter korang, lebih baik korang scroll artikel dalam CASHZINE ni. Lepas baca artikel korang akan dapat rewards dalam bentuk Coins. Setiap artikel yang dah baca dalam masa yang tertentu korang akan dapat 50 coins. Kumpul coin tu banyak-banyak pastu tukarlah dalam RM pula. Coins tu diberikan ada limit tau. Sehari korang boleh kumpul 5,000 coins. Kalau nak lagi kena baca lagi keesokkan hari la pula.

Bila coins korang kumpul dah sampai 10000, korang boleh lah tukar jadi duit. 10000 coins ni sama dengan RM1. Jadi, korang pandai-pandailah nak cashout banyak mana. Nak kumpul dulu banyak-banyak baru nak cashout ke atau dah sampai RM1 baru nak cashout suka hati laaa...Senang je kan...

Cara Mendaftar dan kumpul coins

Benda ni senang je. Ada tulis kat situ step-step dia. Tapi install dulu app di Appstore dan Playstore ni baru boleh register. Ok. Aku sertakan gambar di bawah ni step dia.

Lepas install CASHZINE boleh lah buka Apps tu. Kemudian tekan "Create an account"

Isilah maklumat korang di sini.

Sekarang korang buka email korang. Nanti dia bagi satu link kat email tu. Tekan link itu untuk aktifkan akaun.

Lepas klik link dari email tu dia akan keluar benda ini. Kemudian kembali semula masuk Apps CASHZINE.

Sekarang login details akaun yang korang daftar tadi.

Tengok kat bulatan atas tu 0 je coins. Sekarang bagi nak dapat 8000 coins free tekan kat bulatan merah bawah tu.

Sekarang masukkan nombor 1860131

Tadaaaa... tengok atas tu.. da dapat 8000 coins dah. Jadi tinggal 2000 coins dah boleh tukar kepada wang ringgit.

Ini lah artikel yang ada di CASHZINE ni. Macam contoh aku klik artikle KFC.

Tu dia keluar artikel KFC. Nampak arrow tunjuk kat bawah tu. Tu la coins kita akan dapat.

Jadi apa lagi. Jom la install Apps CASHZINE dan jana pendapatan tambahan sekarang. Tak rugi apa-apa pun. Free je... Jangan lupa masukkan nombor Invitation Code 1 8 6 0 1 3 1 untuk tebus 8000 coins FREE.

Background cover image credit: Designed by macrovector / Freepik

1 ulasan:

  1. dah install tp memang time consuming jika nak kumpul 10000 point utk rm1 tu.
    done follow back. n0 15. thanks...

    BalasPadam

Ruang Iklan